Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Laguna Garden reprezinta o varianta foarte buna de cazare, fiind caracterizat de servicii ireprosabile si facilitati deosebite.

Localizare
Hotel Laguna Garden este situat la 130 de metri pe plajă, in aproprierea strazii comerciale si a centrului balneologic Medica din Albena.

Facilitati hotel
Laguna Garden ofera oaspetilor sai recepție 24/7, serviciu de trezire, serviciu de taxi, schimb valutar, animație, piscină în aer liber, piscină pentru copii, restaurant principal cu terasă, lobby bar, bar la piscină, Wi-Fi gratuit în întregul hotel. In ceea ce priveste serviciile SPA, oaspeții se pot bucura de trei centre excepționale SPA & Wellness, dotate cu cele mai moderne facilități.

Facilitati camere
Camerele sunt mobilate modern, cu vedere la piscină sau la grădină, dispun de paturi twin cu canapea extensibilă sau pat dublu și pat simplu cu canapea extensibilă, TV prin cablu, aer condiționat, telefon, birou cu scaun, minibar. Băile sunt dotate cu duș sau cadă și uscător de păr. Balconul are scaune și o masă, dar si uscator de rufe. În plus, camerele se pot conecta intre ele. Patutul pentru copii este disponibil gratuit la cerere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )

Locatie