Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MERCURY


Descriere



Localizare

Localizat în centrul stațiunii Sunny Beach, la doar 150 de metri distanță față de plajă, hotelul Mercury este aproape de toate atracțiile stațiunii: magazine, baruri, cluburi de noapte, restaurante și cazinouri.

Facilitati hotel

 Hotelul Mercury pune la dispoziția oaspeților săi următoarele facilități: restaurant principal, lobby bar, sky bar, bistro, fitness, loc de joacă pentru copii, șah în grădină, camera pentru depozitarea bagajelor, Wi-Fi în zona recepției și în camere (gratuit), birou de schimb valutar, butic, seif la recepție (contra cost), mini-market, masaj (contra cost), parcare (contra cost), sală de conferințe, piscină exterioară cu secțiune pentru copii, umbrele și șezlonguri la piscină, animație, pătuț pentru copii (gratuit, la cerere), mini club pentru copii.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer condiționat, balcon cu masă și scaune, TV prin cablu, Wi-Fi (gratuit), minibar, telefon, baie cu duș și uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )