Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FAME RESIDENCE GOYNUK


Descriere

LOCALIZARE

Fame Residence Goynuk 4* este localizat la doar 90 de metri de plaja privata. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Antalya, la 40 km.

FACILITATI

Plaja si Piscina: Plaja privata. La exterior: piscina 500 m3, piscina pentru copii 25 m2, piscina cu 3 tobogane 100 m3 si piscina interioara 100 m3. Umbrele, sezlonguri, saltele si prosoape la piscina si la plaja.
Club pentru Copii (4 - 12 ani): Activitati si ateliere conduse si supervizate de ingrijitori specializati. Loc de joaca.
Spa: bai turcesti, sauna, steam room, masaj, tratamente faciale si corporale. Jacuzzi exterior si interior.
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, sport/aerobic in apa, spectacole si muzica live. Sala de fitness, mese de biliard si ping-pong, sporturi acvatice.
Sala de Conferinte
Parcare Privata

RESTAURANT

Restaurant: Main Restaurant (exterior si interior; Grill Corner, Gozelme Croner, Evening Tea Hour Corner, Kids Menu), A la Carte Restaurant (pe plaja; specific turcesc), Patisserie
Baruri: Pool Bar, Lobby Bar, Beach Bar

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon cu vedere spre munte/gradina/piscina, aer conditionat, televizor, seif, minibar, telefon, baie dotata cu dus/cada, uscator si produse pentru igiena personala.

STANDARD ROOM - 232 camere
FAMILY ROOM - 22 camere
PHYSICALLY DISABLED ROOM - 3 camere

*Nota informativa:
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.