Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLEOPATRA ROYAL PALM HOTEL


Descriere

Hotelul Kleopatra Royal Palm oferă oaspeților săi un mediu de vacanță minunat cu priveliștea sa încântătoare, camere confortabile și servicii de înalt nivel. Facem tot posibilul pentru a ne asigura că oaspeții noștri au un sejur plăcut la noi și să profităm la maximum de numeroasele oportunități pe care le oferă Alanya. Personalul nostru experimentat și bine informat vă va face să vă simțiți ca acasă și vă va dezvălui secretele unui oraș pe care îl iubesc, oferindu-vă sfaturi locale și sfaturi practice.

Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Alanya si la 118 km de aeroportul din Antalya. Faimoasa plaja Kleopatra este la 50 m si multiple centre comerciale si restaurante se afla in imediata apropiere a hotelului.

Facilitati hotel

Hotelul ofera 2 piscina exterioare pentru adulti si o piscina pentru copii cu topogane. Restaurantul hotelului care are o capacitate de 500 de persoane si ofera turistilor preparate locale si internationale precum si o varietate de bauturi servite la bar.

Turistii beneficieaza de o gama variata de meniuri internationale si turcesti la restaurantul modern al hotelului sau se pot delecta cu o bautura racoritoare in lobby bar sau la barul de la piscina.

Hotelul mai ofera turistilor sai:receptie,lobby,sauna ,masaj,biliard,sala de jocuri si piscina exterioara cu sectiune pentru copii.

Internetul este gratuit doar in lobby.
Pe plaja, in camere, restaurant, bar sau gradina, acesta este extra charge. Internetul care se plateste suplimentar este de mare viteza si nelimitat.

Pentru familiile cu copii hotelul pune la dispozitie: piscina pentru copii,babysitting (contra cost) si loc de joaca.

Sezlongurile, saltelele si umbrelele sunt gratuite la piscina.

Contra cost: doctor, minibar in camera si seif, sezlongurile, saltelele si umbrelele de la plaja, spalatorie, bauturile si gustarile din import.

 

Facilitati camera

Cele 152 de camere decorate modern sunt dotate cu baie proprie cu dus si uscator de par,telefon,TV satelit, aer conditionat, mini bar, seif, si balcon.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Receptie 24h
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )