Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sol Timor Apartamentos


Descriere

Descriere HOTEL SOL TIMOR APARTMENTS:
Hotelul se afla in statiune Torremolinos, chiar pe promenada de la malul marii, cu acces direct la faimoasa plaja La Carihuela si numeroasele sale Chiringuitos (restaurante pe plaja specializate in peste prajit). Apartamentele sunt aproape de zona de agrement Puerto Marina, cu magazine, restaurante, baruri, cluburi.

Tip masa:
Fara masa, Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL SOL TIMOR APARTMENTS:
Hotelul se afal vizavi de plaja cu nisip, la la 2,5 km de centrul statiunii Torremolinos si la 8 km de Aeroportul Malaga. Sezlongurile si umbrelutele la plaja sunt contra cost.

Dotari camere:
Apartamentele si studiourile hotelului Sol Timor sunt decorate in stil traditional spaniol si sunt dotate cu chicineta utilata (plita electrica, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cafetiera), balcon sau terasa mobilata, baie cu cada si uscator de par, televizor, seif.

Facilitati HOTEL SOL TIMOR APARTMENTS:
Hotelul dispune de numeroase facilitati pentru turisti: piscina exterioara cu vedere la mare, inconjurata de gradini, restaurant, bar pe plaja, bar la piscina, Lounge Bar, Wi-Fi gratuit, supermarket, terenuri de tenis, tenis de masa, biliard, receptie 24h, animatie pentru copii si adulti, miniclub.

Web: www.melia.com/en/hotels/spain/torremolinos/sol-timor-apartamentos/index.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie