Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest aparthotel le urează bun venit clienților la Gouves.

Dotări

O zonă pentru fumători le stă la dispoziție clienților. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea aparthotelului.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește in dotările standard ale majorității camerelor. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. Chicineta este echipată cu un frigider. In plus, există un telefon și WiFi (gratuit). Băile dispun de un duș și de o cadă.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară garantează răcorire și inviorare. De asemenea, pentru clienți sunt disponibile șezlonguri și umbrele de soare. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie