Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Europa Beach


Descriere

Europa Beach Hotel ofera o atmosfera relaxata si confortabila pentru cupluri si familii care cauta o vacanta linistita. Acest hotel este situat în nordul insulei Creta, la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului Analipsi .

Localizare

Hotelul este situat la numai 5-7 minute de mers pe jos fata de plaja (la 50 m de plaja) si la 20 minute (1,6 km) de satul turistic Analipsi. Aeroportul International din Heraklion este la 19,2 km (23 min de mers cu masina) fata de proprietate, iar centrul orasului Heraklion cu un numar destul de mare de restaurante, baruri si supermarketuri, se gaseste la 22 km (30 min de mers cu masina).

Cele mai importante puncte de atractie din zona sunt reprezentate de: Acvariul Aquaworld (7,3 km), Labyrinth Park (7,4 km), Muzeul Folcorului Lixnostatis (7,7 km), The Crete Golf Club (10,3 km), Watercity Waterpark (13,1 km), Palatul Minoic din Knossos (16 km), Muzeul de Istorie Naturală a Cretei (16,2 km), Heraklion Public Garden (16,3 km), Portul Heraklion (17,3), Galeria de Artă Municipală (17,4 km), Muzeul de Arheologie Heraklion (22,8 km), Muzeul de Istorie a Cretei (23,9 km), Stadionul Theodoros Vardinogiannis (27,8 km), Nikos Kazantzakis Museum (32,6 km).

 

Facilitati hotel

Hotelul dispune de doua piscine (una cu apa dulce, una cu apa sarata), doua piscine pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, restaurant (bufet), meniuri cu diete speciale (la cerere), terasa la soare, gradina, snack bar, bar la piscina, bar, mini market – magazin de suveniruri, sala TV, internet corner gratuit, acces internet Wi-Fi gratuit in zonele publice, parcarea privata gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare), aer conditionat, incalzire, capela/ altar, seif, camere de familie, camera de bagaje, fax/copiator, inchirieri auto, spalatorie, receptie deschisa nonstop, sali de conferinta si petreceri, personal multilingv (greaca, engleza standard, germana, franceza, italiana).

Hotelul Europa Beach ofera o atmosfera relaxata si confortabila pentru cupluri, grupuri de prieteni si familii care isi doresc o vacanta linistita sub soarele cretan.

Facilitati camere

Camerele hotelului Europa Beach sunt simplu decorate si mobilate dar cu bun gust, confortabile si luminoase. Acestea au in dotare baie proprie cu cada, uscator de par, telefon cu linie directa, TV SAT, frigider, balcon sau terasa, usa balconului cu geam din tavan pana in podea pentru a intra cat mai multa lumina naturala, seif  (cost suplimentar) si aer conditionat.

Activitati/Divertisment

Pentru distractie si relaxare, oaspetii au la dispozitie sala de gimnastica, teren de tenis si volei, teatru in aer liber, sala de spectacole, scuba diving, polo pe apa si alte jocuri acvatice, aerobic, tenis de masa, darts, biliard, mini club, teren de joaca pentru copii, mini-club pentru copii (cu varste intre 4-11 ani), doua piscine de mica adancime pentru copii, programe de animatie diurne si nocturne, spectacole, dans, seri traditionale si tematice, piscina cu apa dulce, piscina cu apa de mare, sezlonguri si umbrele de soare gratuit la piscine. Teatru de animatie in aer liber are 350 de locuri, iar cel din interior dispune de 180 de locuri.

Activitati de dimineata:  gimnastica aerobica si acrobatica, polo pe apa, volei, baschet, darts. Activitati de seara: spectacole, seri traditionale grecesti, nopti de dans si spectacole de joc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.