Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Millennium Place Marina Dubai


Descriere

Millennium Place Marina este un hotel de 4 stele, unde confortul modern satisface servicii personalizate. Situat intr-o locatie convenabila in Dubai Marina, hotelul nostru este la cativa pasi de statia de metrou Dubai (DMCC), Dubai Marina Mall si plaja.
Hotelul dispune de 453 camere elegante si frumos amenajate, cu suita, cu vedere uimitoare la orizontul orasului, Dubai Marina si Sheikh Zayed Road. Toate camerele si suitele ofera o escapada relaxanta dupa o zi lunga, cu acces gratuit la Wi-Fi, minifrigider si room service nonstop. In timp ce va aflati la hotel, va puteti revigora cu un antrenament in centrul de fitness ultramodern sau va puteti indrepta spre piscina pentru a va racori cu o baie inainte de a va aseza intr-un sezlong pentru a va bucura de soare. Pentru oaspetii care gazduiesc o intalnire sau un eveniment special la hotel, oferim trei locuri de conferinte moderne si flexibile.
Indiferent daca munca sau placerea va aduc in Dubai, Millennium Place Marina ofera un centru de afaceri si social vibrant in care bucuria este un element vital al fiecarei experiente a oaspetilor.
Camerele hotelului au aer conditionat, birou, fierbator, seif, TV cu ecran plat si baie privata cu dus. Camerele de la Millennium Place Dubai Marina au zona de relaxare.
Hotelul ofera in fiecare dimineata mic dejun a la carte.
The Walk at JBR se afla la 1 km de Millennium Place Dubai Marina, iar Templul Sikh Gurunanak Darbar este situat la 7 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Al Maktoum, situat la 20 km de hotel.
Facilitati: acces gratuit la Wi-Fi, minifrigider, room service nonstop, 1 piscina, restaurant, aer conditionat, birou, fierbator, seif, TV cu ecran plat si baie privata cu dus
Camera King Superioara cu ferestre din podea pana in tavan, pat dublu extra large ,32mp, aer conditionat, baie in camera, izolare fonica, minibar, WiFi gratuit parcare gratuita, facilitati de ceai/cafea si fierbator electric.
Camera Delux cu Balcon: 32mp, pat dublu extra large , balcon, aer conditionat, baie in camera, izolare fonica, minibar, WiFi gratuit parcare gratuita, facilitati de ceai/cafea si fierbator electric.
Executive Place cu balcon: 47mp, pat dublu extra large si o sofa , balcon, aer conditionat, baie in camera, izolare fonica, minibar, WiFi gratuit parcare gratuita, facilitati de ceai/cafea si fierbator electric.
Suita Executive cu balcon: 63mp, pat dublu extra large in dormitor si o sofa in living , balcon, aer conditionat, baie in camera, izolare fonica, minibar, WiFi gratuit parcare gratuita, facilitati de ceai/cafea si fierbator electric.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie