Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Terme Villa Teresa


Descriere

Hotel Villa Teresa 3*
Descriere: Hotelul Villa Teresa este amplasat in zona cu cea mai bogata concentratie a izvoarelor termale a Insulei Ischia, ideal pentru a va asigura un sejur odihnitor si relaxant.
Localizare: in localitatea Forio, cu privelisti minunate asupra golfului Citara la apus,la 10km de centru si la 1 km de plaja.
Dotari camere: baie privata, cosmetice toaleta incluse, TV satelit, mini-frigider (doar in camera side sea view), seif, aer conditionat (contra cost), telefon, balcon/terasa cu vedere la mare,munte sau piscina,wifi.
Facilitati: piscina exterioara, centru spa,wifi gratuit in tot resortul, parcare
Plaja: Hotelul Villa Teresa se afla la 6 minute pe jos de plaja dar exista si shuttle bus gratuit pana la plaja. Important: suplimentul pentru cina festiva pe data de 15.08 este obligatoriu si se achita direct la hotel (aprox 20 Euro/ persoana), Supliment minibar 5 Euro/ camera / zi, la cerere, se plateste local; supliment baby-cot: 11 Euro/ zi, la cerere, se plateste local, supliment A/C: 5 Euro/ camera / zi, la cerere, se plateste local.
Web: http://www.villateresa.it/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.