Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NISSIANA HOTEL


Descriere

Fabulos 8.7 Booking.com Nissiana Hotel este un resort de vacanta, situat la doar 150 m de plaja Nissi, una dintre cele mai frumoase din statiunea Ayia Napa. ***Pentru servicii speciale de Paste, vom reveni ulterior la momentul primirii ofertei de pret de la hotel

Localizare

Hotelul se afla la 150 m de renumita plaja Nissi Beach. Plajele Landa si Makronissos sunt atractiile renumite din apropiere, la numai 1 km departare. Ayia Napa, cu barurile sale pline de viata si cu magazinele sale, este la 2 km de hotel. Aeroportul din Larnaca este la cca 50 km.

Facilitati hotel

Hotelul are urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, lifturi, depozitarea bagajelor, restaurant bufet, baruri, programe de divertisment, room service, inchiriere biciclete, surpavegherea copilului, spalatorie – masini de spalat (cu fise), centru Spa, piscina exterioara si interioara, piscina pentru copii, facilitati pentru copii, teren de tenis cu nocturna, tenis de masa, biliard, colt cu internet, acces gratuit la internet WIFI, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.

Facilitati camere

Toate cele 108 camere au baie cu dus, uscator de par, mini frigider (contra cost, la fata locului), telefon, TV satelit, canal de muzica, aer conditionat, seif (contra cost, la fata locului), balcon. Camerele Standard si Superior au capacitatea maxima de 3 persoane. Camerele Family au capacitatea maxima de 4 persoane.
Bungalow-urile recent renovate au 16 studiouri si 17 apartamente cu 1 dormitor. Acestea au in plus frigider (gratuit) si chicineta complet utilata. Studiourile au capacitatea maxima de 3 persoane. Apartamentele cu 1 dormitor sunt formate din 2 incaperi si au capacitate maxima de 4 persoane.

Sport & Divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, piscina interioara, programe de divertisment, inchiriere biciclete, sala de fitness, centru Spa, teren de tenis cu nocturna, tenis de masa, biliard, jocuri video, loc de joaca si piscina pentru copii.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun si cina bufet. Optional, se poate solicita supliment de All Inclusive (mic dejun, pranz si cina bufet, gustari in timpul zilei, bauturi alcoolice si non-alcoolice locale).

Facilitati copii

Cei mai mici oaspeti ai hotelului au la dispozitie un loc de joaca, o piscina exterioara. La solicitare si contra cost se asigura servicii de supraveghere a copilului.

Spa & Wellness

Zona de SPA include piscina interioara, sauna, baie de aburi, jacuzzi, masaj si ofera tratamente corporale si faciale.

Website

Zona de SPA include piscina interioara, sauna, baie de aburi, jacuzzi, masaj si ofera tratamente corporale si faciale.

CONDITII ASIGURARE!

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/
 
Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.
 
Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.