Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Proprietate de familie, Hotelul Pyramos se află chiar in centrul zonei Kato Paphos, la mai puțin de 150 de metri de plajă, viața de noapte și magazine. Se oferă acces gratuit la WiFi in toate zonele, iar hotelul are cafenea modernă, pe trotuar.

Toate camerele oferă aer condiționat și TV LCD cu canale prin satelit. Fiecare cameră are balcon privat și baie. Se poate adăuga mini-frigider la cerere și la un cost suplimentar.

Restaurantul Pyramos servește micul dejun, iar proprietatea oferă room service. Cocktail-uri, vinuri și gustări sunt oferite la barul hotelului. Barul interior are mese de biliard și TV cu canale prin satelit cu programe sportive.

Pyramos se află aproape de cele mai bune locuri și puncte de atracție ale insulei, cum ar fi Mormintele Regilor și Parcul Arheologic Paphos. Hotelul este la 5 minute de mers pe jos de portul pitoresc Paphos. Oferă parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie