Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BQ CAN PICAFORT.


Descriere

BQ Can Picafort 4* este o locatie hoteliera situata la doar 3 minute de plajele insorite cu nisip de la malul Marii Mediterane. Proprietatea ofera unitati de cazare ideale pentru o vacanta de familie, oferind numeroase facilitati: 2 piscine, terase amenajate in stil spaniol, muzica si programe live de divertisment.

Localizare

BQ Can Picafort 4* este situat chiar in centrul zonei turistice din Can Picafort, la doar 200 de metri de plajele insorite de la tarmul Marii Mediterane. 

Punctele de atractie cele mai apropiate zonei: Parcul Natural S'Albufera de Mallorca (5 km), Rancho Grande Park Mallorca (6.8 km), Alcudia Old Town (10 km), Cala Formentor Beach (18 km), Cala Barques (18 km), Cala Barques (18.9 km), aeroportul Palma de Mallorca (43.3 km), aeroportul Menorca (92 km). 

Facilitati Hotel

BQ Can Picafort 4* este un complex hotelier spatios, cu gradini si terase amenajate in stilul spaniol. Ofera o varietate de facilitati cotate la standarde ridicate, asa incat confortul si relaxarea unei vacante sa se imbine in cea mai placuta atmosfera: internet wireless gratuit, terase la soare, piscina in aer liber, sala de fitness, divertisment de seara, club pentru copii, animatori, inchiriere biciclete/masina, tenis de masa, teren de joaca pentru copii, snack bar, restaurant (bufet/a la carte), bar, serviciu de concierge, camera de bagaje, birou de turism, schimb valutar, receptie deschisa nonstop, serviciu zilnic de menaj, curatatorie/spalatorie, sali de conferinte si evenimente, aer conditionat, facilitati persoane cu mobilitate redusa. 

Facilitati camere

Toate camerele hotelului BQ Can Picafort 4* sunt decorate in stilul clasic cu elemente de decor specific spaniole si beneficiaza de Tv, minibar, acces wifi in zonele publice, seif, serviciu zilnic de menaj, terasa/balcon cu vedere la gradina sau piscina. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Piscina exterioara
Parcare
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Camera pentru bagaje