Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lunamar Palmanova Apartments


Descriere

LOCALIZARE: Sol Lunamar Apartments - recomadat adultilor se afla la 50 de metri de plaja. Centrul turistic este la 200 de metri de hotel, orasul Magalluf este la 2 km, Santa Posa este la 9 km iar Palma de Mallorca la 16 km. In zona sunt multe baruri si restaurante si facilitati de shopping sunt la numai 100 de metri de hotel.
Aeroportul Palma de Mallorca este la 24 de km de hotel.


FACILITATI HOTEL: Partial renovat in 2014, cladirea de 7 etaje are o capacitate totala de 138 camere. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore ( check in dupa ora 15:00, check out pana la ora 12:00 ), exchange, restaurant, snack bar, bar, conexiune internet wireless gratuita, 2 piscine exterioare cu sezlonguri si umbrele, bar la piscina ( 10:00 -18:00).


FACILITATI CAMERE: Studiourile au un jur de 31 mp si dispun de: 2 paturi twin, balcon sau terasa, cana electrica, internet gratuit ( wireless), seif, TV prin satelit, aer conditionat, pot avea vedere la gradina sau la piscina / mare.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR




*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.