Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL PINERO TAL:
Hotelul este situat in centrul statiunii Arenal. In zona veti gasi multe restaurante, baruri, discoteci.

Tip masa:
Demipensiune, All Inclusive.
Conform legislatiei locale in vigoare in insula Mallorca, in statiunile Playa de Palma, Arenal si Magalluf hotelurile cu regim All Inclusive vor servi un numar maxim de 3 bauturi alcoolice de persoana in timpul pranzului si al cinei. Intre pranz si cina si dupa cina barurile din hoteluri vor servi doar bauturi nealcoolice in cadrul programului All Inclusive.

Localizare HOTEL PINERO TAL:
lHotelul se afla la 250 de metri de plaja statiunii Arenal. Aeroportul Palma se afla la o distanta de 8 km, iar orasul Palma este la o distanta de 14 km

Dotari camere:
Hotel Pinero Tal are 9 etaje si dispune de 198 camere. Toate camerele sunt echipate cu incalzire centrala, AC, baie, TV satelit, telefon, balcon, safe (contra cost).

Facilitati HOTEL PINERO TAL:
Hotelul are 2 lifturi, restaurant tip bufet, piscina exterioara pentru adulti si copii, piscina interioara, terasa, sauna (contra cost), sala de fitness, bar lounge, sala TV si cu jocuri, Wi-Fi gratuit in zona receptiei, biliard (contra cost).

Web: www.pinerohoteles.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie