Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SERAMAR LUNA LUNA PARK ADULTS ONLY


Descriere

Acest complex este locatia ideala pentru cei care doresc sa fie aproape de zona de baruri, restaurante, pub-uri si localuri de noapte.

Localizare

  Hotelul este situat in statiunea Arenal, in apropierea plajei, pe coasta central-sudica a Insulei Mallorca. Hotelul se afla la 15 km de capitala Palma, 8 km de aeroport si la 200 m de centrul comercial al statiunii.

Situat în golful Palma, hotelul Seramar Luna - Luna Park este la 5 minute de mers pe jos de golful din S'Arenal.

In apropierea hotelului se gasesc urmatoarele puncte de atractie: El Arenal Marina (500 m), Aqualand El Arenal (600 m), Mega Park Nightclub (1,9 km), Palma Aquarium (4,3 km), San Antonio de la Playa Marina (5,2 km), Cala Estancia Beach (5,4 km), Puro Beach (5,6 km), Son Muntaner Golf (10,9 km).

Facilitati hotel

  Hotelul Seramar Luna - Luna Park este format din 2 clădiri vecine, cu facilităţi comune. Aflat lângă o pădure de pini, are grădini frumoase şi terase cu şezlonguri. Hotelul dispune de receptie, birou de schimb valutar, camera pentru bagaje, bufet-restaurant, snack-bar, spalatorie, servicii medicale, lounge-bar, sala de conferinte cu o capacitate de 175 locuri, un program de divertisment (din iunie până în septembrie) și o atmosferă muzicală fantastică, personal multilingv, meniuri cu diete speciale (la cerere), automat gustari si bauturi serviciu de concierge, birou de turism, schimb valutar.

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai 2 piscine exterioare mari, piscina separata pentru copii, terase si gradini cu sezlonguri si umbrele de soare, bar la piscina.

Restaurantul hotelului Luna Park oferă mese tip bufet; există şi un snack bar lângă piscină.

Facilitati camere

  Hotel Seramar Luna Luna Park dispune de un total de 552 de camere confortabile și spațioase, dând posibiliateta turistilor sa se bucure de o vacanță de neuitat alaturi de prietenii sau familie în zona interesantă El Arenal din Mallorca.

Toate camerele hotelului, modern mobilate, sunt dotate cu balcon sau terasa, baie cu dus, linie telefonica directa, seif (extra). Multe dintre camere au vedere la mare, piscina sau la gradina.

Complexul ofera diferite tipuri de camere în funcție de nevoile oaspetilor, cum ar fi camere single, duble sau camere duble cu pat suplimentar.

Activitati/Divertisment

Hotelul ofera program sezonier de  activitati sportive organizat zilnic de o echipa de animatie,  program de divertisment seara, cu mini-disco pentru copii, urmat apoi de muzica live, cabaret, sala de jocuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Lift
Fitness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )