Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elite World Marmaris hotel - Adults only


Descriere

Amplasare

Hotelul este amplasat chiar în centrul Içmelerului, la câțiva metri de plaja cu nisip, cu diverse posibilități de petrecere a timpului liber în zonă. Există conexiune directă la mijloacele locale de transport în comun, de asemenea, diverse baruri, restaurante și magazine se află la câțiva metri distanță de locul de cazare. Până la aeroportul Dalaman (DLM) sunt aproximativ 98 de km.

Dotări

Într-o clădire principală cu 5 etaje și o clădire auxiliară cu 2 etaje, clienții vor găsi 6 Suite Junior și 74 de camere duble. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Serviciile disponibile includ o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Se găsesc de asemenea și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și minigolf. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, plimbări cu banana și canoe. La hotelul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard și un joc de darts, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, terapii prin masaj și hidroterapie. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Restaurantul are aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.