Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Green Nature Diamond se află in Marmaris si oferă servicii all inclusive. Această unitate de la malul mării are piscină interioară si in aer liber, facilităti de spa si wellness și un centru de fitness. Oferă acces gratuit la internet WiFi si o receptie cu program nonstop.

Fiecare cameră are aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif pentru laptop, minibar și balcon mobilat. Baia privată are duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

La Green Nature Diamond, micul dejun, pranzul și cina sunt servite sub formă de bufet deschis. Gustări ușoare, cafea și ceai sunt oferite intre mese. Restaurantul poate pregăti meniuri dietetice speciale, la cerere.

Green Nature Diamond are un loc de joacă pentru copii, unde acestia se pot juca in siguranță. Sunt oferite diferite activități, inclusiv biliard, tenis de masă, squash, darts și ciclism. Sporturi nautice, cum ar fi windsurfing, canotaj și scufundări, sunt de asemenea disponibile.

Aeroportul Dalaman este la 98,9 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie