Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat pe o plajă privată din Marmaris, hotelul Maris Beach oferă camere cu acces gratuit la internet Wi-Fi si balcon. Facilitătile includ o piscină in aer liber cu o terasă.

Camerele dotate cu aer conditionat ale hotelului Maris Beach sunt amenajate in culori calde, cu mobilier din lemn si ferestre din podea pană in tavan. Toate camerele au minibar, TV prin satelit si baie privată.

Restaurantul hotelului Maris Beach serveste preparate mediteraneene si specialităti cu specific international. Barul oferă băuturi revigorante si gustări.

Receptia poate ajuta cu organizarea de excursii la principalele puncte de atractie din Marmaris. Hotelul Maris Beach oferă servicii de inchiriere auto si biciclete.

Hotelul Maris Beach este la 2 km de centrul orasului Marmaris si la 2,5 km de castelul si portul de agrement din Marmaris. In apropiere sunt disponibile locuri de parcare gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie