Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Four Seasons Resort Mauritius at Anahita


Descriere

Pe coasta de est a insulei Mauritius, inconjurata de ape turcoaz perfecte pentru sporturi nautice, statiunea relaxanta este plina de verdeata luxurianta si privelisti dramatice oriunde ai intoarce privirea. Fiecare vila si resedinta eleganta are propria gradina si piscina privata. Dupa o zi de explorare a Oceanului Indian sau de jucat golf atat pe terenul proiectat de Ernie Els, cat si pe terenul cu semnatura Bernhard Langer, relaxeaza-te la centrul spa premiat si ridica un pahar intr-unul dintre locurile interesante de luat masa. Mauritius este plin de oportunitati pentru aventuri.

Facilitati camere

Toate camerele sunt situate in vile si resedinte si includ o piscina privata si dusuri exotice in gradina in aer liber. In functie de camera pe care o alegeti, terasele exterioare au vedere fie la gradina, la mangrove, la ocean sau la plaja. Vilele Residence cu doua si trei dormitoare sunt ideale pentru familii si grupuri de prieteni. Au un lounge in plan deschis si zona de luat masa si o bucatarie privata pentru divertisment. 

Facilitati hotel

Four Seasons Resort Mauritius de la Anahita duce luxul tropical la un nivel superior, inca de la primire, personalul acestui complex hotelier dedica tot interesul pentru a crea confort pe intreaga sedere. Joaca o runda de golf pe fiecare dintre cele doua terenuri, relaxeaza-te la centrul spa premiat si bucura-te de o gama larga de sporturi acvatice incantatoare. 
Hotelul pune la dispozitie club pentru copii care include o piscina, o camera de joaca, o camera linistita si o brutarie. Pentru adolescenti exista tenis de masa, Xbox si WIFI, computere online, un lounge si cabina de DJ. 
Nu doar copiii dispun de facilitati. Pentru adulti exista un teren de golf, proiectat de Ernie Els, o piscina infinita, cu forma libera si o piscina de 28 m, doua terenuri de tenis si o sala de sport complet echipata. Cursurile includ spinning, antrenament in circuit si aerobic. Exista o lista extinsa de sporturi acvatice, de la paddle boarding si scuba diving pana la excursii cu barca cu podeaua de sticla. 
Daca toate acestea suna putin prea energic, explorati biblioteca hotelului, intindeti-va pe spate pe un hamac de pe plaja sau mergeti la spa. Meniul de rasfat este impresionant, cu o gama larga de tratamente din cap pana in picioare. Centrul spa are 12 pavilioane de tratament, amplasate pe piloni deasupra lagunei si un pavilion cu toga si o gama de cursuri de wellness. Ascultand bataia blanda a valurilor, in timp ce va bucurati de un masaj, este modalitatea perfecta de a va relaxa. 

Localizare

Four Seasons Resort Mauritius se afla la aproximativ 35 km de Aeroportul International Mauritius. Aceasta oaza retrasa este situata pe Coasta de Est a insulei Mauritius, la marginea unei plaje curate si a apelor calme ale lagunei. Puteti face o scurta plimbare cu barca cu motor pana la plaja lor pitoreasca de pe Ile aux Cerfs si puteti admira privelistile peste laguna de pe coasta de est. Orasul Bel Air se afla la 3,2 km, iar centrul Port Louis este la 48,2 km de complex.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Camere persoane cu dizabilitati
Lux
Exotic
Recepție 24h