Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coral Sea Aqua Club Resort


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Sharm el-Sheikh, la aproximativ 1 km de plajă. Aeroportul Sharm El Sheik (SSH) este la aproximativ 15 km.

Dotări

Resortul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 3 nivele cu un lift și 212 camere. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Printre facilitățile locului de cazare se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune este disponibil WiFi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Complexul de vacanță are o grădină frumoasă și un loc de joacă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre celelalte oferte se numără asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru asistență în afaceri se oferă un copiator.

Locul de cazare

În camere există o sufragerie, o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. Un seif și, cu taxă, un minibar stau de asemenea la dispoziție. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon și canale prin satelit. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 3 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj (contra cost) – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. O terasă însorită invită la zăbovit. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între boccia, volei de plajă și volei. Oferta de sporturi acvatice include aqua-fitness, iar contra unei taxe - windsurfing și iahting. În resortul cu o sală de fitness, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La locul de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o minidiscotecă și muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 3 restaurante, o cafenea, un bar și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La micul dejun (continental), prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri à la carte după propriul gust (pentru cină). În ofertă sunt și feluri de mâncare adaptate nevoilor speciale: mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene.

Carduri de credit

Complexul acceptă ca mijloace de plată Visa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie