Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND ROTANA RESORT AND SPA


Descriere


Descriere: Aflat pe tarmul idilic al cunoscutului Sharm El Sheikh, Grand Rotana este un hotel de 5 stele cu peste 500 de camere luxuriante. Oaspetii hotelului au acces la o multime de facilitati menite sa creeze ambientul potrivit pentru vacanta perfecta.

Localizare: Hotelul se afla la 8 km de Aeroportul International din Sharm El Sheikh si la cateva minute de inima Naama Bay, facilitand accesul catre principalele atractii turistice ale regiunii.

Facilitati hotel: Hotelul beneficiaza de 4 restaurante cu meniuri variate si 6 baruri. Oaspetii se pot bucura de un centru SPA, un centru wellness, sauna si o sala de fitness. Totodata, daca isi doresc sa participe la activitati precum scufundari, snorkeling sau sporturi acvatice, ei au acces la serviciile Scorpion Diving School contra cost. Hotelul se bucura de facilitati pentru cei mici, precum loc de joaca sau piscina. Hotelul beneficiaza de 5 sali de conferinta, biblioteca si librarie. In incinta hotelului se gaseste si o arcada pentru cumparaturi. Serviciul de WI-FI este gratuit pentru oaspetii hotelului. Plaja privata a hotelului se intinde pe aproximativ jumatate de kilometru. Hotelul se bucura de Infinity Pool si de Jacuzzi in aer liber (persoanele sub 16 ani au accesul interzis in Jacuzzi), precum si de terenuri de tenis.

Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu balcon sau terasa privata, ce au vedere catre insula Tiran sau catre frumoasele gradini ale hotelului. Camerele sunt luminoase, iar mobilierul este modern. Ele sunt dotate cu facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, minibar, TV prin satelit, telefon, seif, baie privata cu cada sau dus. Serviciul de housekeeping are loc de doua ori pe zi.

Web:https://www.rotana.com/rotanahotelandresorts/egypt/sharmelsheikh/grandrotanaresortandspa

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie