Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cataract Layalina Naama Bay


Descriere

Amplasare

Acest resort se află chiar pe plajă, într-o zonă centrală în Sharm el-Sheikh.

Dotări

Clienții se vor simți ca acasă în cele 98 de camere, personalul prietenos stă la dispoziție la recepția din zona de primire. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. Pe balcon sau pe terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea spre mare. Camerele au un pat dublu. Pentru un pat suplimentar nu se percep taxe suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin cablu și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și volei de plajă. Programul de sporturi acvatice al complexului de vacanță include windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, iahting și scufundări subacvatice. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. În resort se găsește o zonă de relaxare cu un spa, o saună și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Un restaurant stă la dispoziție. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Mic dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie