Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Charmillion Club Aquapark


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Nabq, la cam 1 km de plajă. La stațiile mijloacelor locale de transport in comun se poate ajunge după aproximativ 500 de m. Cel mai apropiat aeroport este Sharm El Sheik (SSH), distanța este de aproximativ 4,5 km.

Dotări

Acest resort a fost renovat in 2019. Resortul cu aer condiționat oferă 302 camere ce se află atat intr-o clădire principlă cu 3-etaje cat și in 6 clădiri auxiliare. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. O cameră de bagaje, un seif și un bancomat se numără printre facilitățile complexului. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele in scaun cu rotile. Există un lift și facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și in alte magazine. Printre celelalte facilități ale resortului se numără o sală de jocuri. O parcare este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de ingrijire a bebelușilor contra cost, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

Un balcon sau o terasă se găsește in majoritatea camerelor. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. In plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (contra cost). In baia dotată cu un duș și un bideu există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. Se oferă spre rezervare 3 camere adaptate pentru scaun rulant. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci intr-un bazin cu apă de mică adancime. In zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj (contra cost), un tobogan de apă și un bar. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse la locul de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, volei de plajă, volei și tir cu arcul. Oferta de sporturi acvatice include aerobic in apă, iar contra unei taxe - plimbări cu banana și scufundări subacvatice. In resortul cu o sală de fitness, un joc de darts, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive in interior. La locul de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, un hamam, un salon de infrumusețare și terapii prin masaj. In timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 3 restaurante, o cafenea, un bar și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Resortul oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. La micul dejun, pranz sau cină clienții se servesc de la bufetul delicios sau comandă un meniu fix la pranz. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mancare vegetariene. Complexul de vacanță oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Locul de cazare acceptă ca mijloace de plată carduri de credit uzuale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie