Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ MIRABEL BEACH RESORT


Descriere

Descriere: Jaz Mirabel Beach reprezinta o combinatie culturala, imbinand arta contemporana cu arhitectura tuscana impreuna cu savorile din Orientul Mijlociu si viata de noapte internationala.

Localizare:Jaz Mirabel Beach se afla la 10 minute de Aeroportul International Sharm El-Sheikh, in minunata regiune Nabq Bay.

Facilitati hotel: Oaspetii pot opta pentru servirea mesei sau a unei bauturi la unul dintre numeroasele baruri si restaurante din cadrul resortului. In ceea ce priveste activitatile de care pot beneficia datorita localizarii langa Mare Rosie, clientii se pot bucura de lectii de scuba diving in Ras Mohamed National Park, pot practica sporturi acvatice, pot face scufundari, pot participa la snorkeling, pot face parasailing sau pot inchiria barci. Resortul beneficiaza de 4 piscine, doua dintre ele fiind incalzite si pe timpul iernii. Totodata, oaspetii au acces la volei, biliard, tenis, tenis de masa, darts sau tir cu arcul. Din punct de vedere al sanatatii, oaspetii pot apela la centrul SPA al hotelului, ce este dotat, printre altele, cu o sala de sport si Jacuzzi. Cei mici au acces la un club pentru copii, piscina pentru copii si locuri de joaca. In apropierea hotelului se afla si Souk Mirabel, care beneficiaza de o regiune de cumparaturi ce cuprinde 75 de buticuri si magazine de suveniruri.

Dotari camere:Camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, balcon sau terasa (ce sunt mobilate cu masuta si scaune), baie cu dus si uscator de par, TV prin satelit, telefon, minibar, seif, precum si cu facilitati de preparare a ceaiului si cafelei.

Web: https://www.jazhotels.com/sharm-el-sheikh/hotels/jaz-mirabel-beach.aspx

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie