Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Reef Oasis Blue Bay Resort


Descriere

Descriere: Fiind o oaza de relaxare dintr-o destinatie exotica, Reef Oasis Blue Bay Resort este locul perfect pentru experiente de vis. Arhitectura deosebita si elementele egiptene sunt imbinate elegant, iar personalul hotelului ofera oaspetilor acestuia un exemplu in ceea ce priveste ospitalitatea traditionala.

Localizare: Naama Bay se afla la aproximativ 3 km de hotel. Cele mai cunoscute plaje din apropierea hotelului sunt Gardens Bay Beach Mixed Sand la 500m si Domina Coral Bay Beach Mixed Sand la 700 m. Aeroportul International din Sharm El-Sheikh se afla la aproximativ 7 km distanta.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitie oaspetilor sai o multitudine de facilitate pentru realizarea unui sejur cat mai placut. Astfel, el beneficiaza de o plaja privata, de facilitate pentru gratar, de gradina, water park, loc de joaca pentru copii, precum si de o multitudine de restaurante si baruri din care se poate alege pentru servirea mesei. In lista se inscriu si serviciile de divertisment, tenis de masa, darts si club de noapte. Totodata, hotelul ofera oaspetilor sai access contra cost la terenul de tenis, snorkeling, scufundari, billiard, sporturi pe apa. Accesul la Wi-Fi este gratuit in spatiile publice. Oaspetii au access si la zona SPA a hotelului, unde o parte dintre activitati se pot realiza contra cost (masaj, fitness, sauna, access la piscina interioara.

Dotari camere:Camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif, mini bar, telefon, televizor cu ecran plat, balcon, facilitate pentru prepararea ceaiului si cafelei. Baile beneficiaza de dus si de uscator de par.

Web:https://bluebay.reefoasisresorts.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierulpoate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitatireceptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie