Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sentido Reef Oasis Senses Resort


Descriere

Descriere: Sharm el Sheikh este locul in care traditia si viata moderna se intalnesc si unde este posibil ca un mic sat de pescari sa fie transformat intr-un exemplu uimitor al unei vieti prospere si luxuriante. Hotelul Sentido Reef Coral Senses este localizat perfect intre Marea Rosie si Muntii Sinai, fiind locul ideal pentru o vacanta deosebita intr-un peisaj diferit.

Localizare: Aeroportul International Sharm El Sheikh se afla la 20 de km distanta (aproximativ 25 de minute cu masina). Plaja se afla la 350 de metri de hotel. Cea mai apropiata zona de cumparaturi se afla la 7 km. Regiunea in care se afla hotelul se bucura de plaje cu nisip si o zona special amenajata plina de cafenele, taverne si baruri.

Facilitati hotel: Datorita amplasrii sale, hotelul se bucura de un paradis acvatic plin de corali si pesti tropicali, fiind locatia perfecta pentru activitati precum scufundari sau snorkeling. Hotelul beneficiaza de un aqua park cu 15 piscine si de o plaja privata cu nisip, sezlonguri si umbrelute. Oaspetii se pot bucura de terenuri de tenis, fotbal, volei pe plaja, precum si de programe de divertisment la caderea serii. Totodata, ei au acces la sesiuni de gatit, degustare de vinuri sau programe sportive precum aqua aerobic. In ceea ce priveste serviciile de masa, oaspetii pot alege dintr-o multitudine de restaurante si baruri, Mos Restaurant ramanand atractia principala in acest sens. Cei mici pot profita din plin de piscinele pentru copii, toboganele pe apa, mini discoteca si un club pentru copii (4-12 ani).

Dotari camere: Resortul ofera aproximativ 250 de camere cu design elegant. Toate camerele sunt dotate cu terasa sau balcon, aer conditionat, TV satelit, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, seif, minibar, uscator de par, halat si papuci de baie. Accesul la Wi-Fi se face contra cost.

Site: https://www.sentidohotels.com/en/hotels/sentido-reef-oasis-senses-resort

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie