Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STEIGENBERGER ALCAZAR


Descriere

Descriere:Hotelul este situat in regiunea Nabq, bucurandu-se de frumusetile acestia, precum munti inalti si vai intinse, dar si de apusurile superbe de la malul Marii Rosii.

Localizare:Hotelul se afla la mai putin de 10 minute de Aeroportul International Sharm El-Sheikh.

Facilitati hotel:Oaspetii se pot bucura de experiente traditionale, ce includ dansuri si folclor, muzica si spectacole la caderea serii. Totodata hotelul se bucura de 3 piscine, incalzite pe timpul iernii, dar si de plaja privata cu nisip. Sunt puse la dispozitie servicii de animatie pentru copii. In acelasi timp, in lista de facilitati ale hotelului se incadreaza si o arcada pentru cumparaturi, 7 restaurante, 5 baruri, mini fotbal, darts, clase de yoga, terenuri de sport, posibilitatea de a practica sporturi acvatice, sala pentru evenimente. Accesul la Wi-Fi este gratuit. Accesul la zona spa se face contra cost in cadrul complexului Mividaspa.

Dotari camere:Camerele pot fi orientate catre piscina, mare sau gradina. In dotarea fiecarei camere se gasesc un televizor, minibar, aer conditionat, facilitati pentru preparerea ceaiului si cafelei, telefon, seif, halat si papuci de baie. Accesul la Wi-Fi este gratuit.

Web:https://www.steigenberger.com/en/hotels/all-hotels/egypt/sharm-el-sheikh/steigenberger-alcazar

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie