Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunrise Montemare Resort Grand Select (adults only)


Descriere

Descriere: Sunrise Montemare ofera clientilor sai posibilitatea de a se bucura de vacanta intr-o locatie luxurianta cu peisaje deosebite.

Localizare:Situat la 10 km de centrul orasului Sharm El Sheikh si la 22 km de aeroportul international cu acelasi nume, resortul se bucura de o locatie deosebita.

Facilitati hotel:In lista de facilitati de care se pot bucura oaspetii hotelului se numara si o plaja privata, piscina, serviciu de shuttle bus, o multitudine de restaurante, baruri si cafenele, dar si accesul la Wi-Fi. Turistii se pot bucura si de servicii destinate relaxarii si sanatatii in cadrul hotelului (masaj, sala de fitness, centru spa, bai turcesti).Se poate participa la activitati de tipul snorkeling sau scufundari.

Dotari camere:Camerele pot avea vedere catre mare sau catre gradina. Camerele sunt dotate cu TV, telefon, seif (de dimensiunea unui laptop), fier si masa de calcat la cerere, uscator de par, cantar (la cerere), halate si papuci de casa, aer conditionat, minibar si aparate pentru prepararea ceaiului si a cafelei. Oaspetii pot opta pentru servirea mesei in camera, contracost. Totodata, camerele pot avea balcon sau terasa.

Web:https://www.sunrise-resorts.com/Home/SHARM_EL_SHEIKH/SUNRISE_Grand_Select_Montemare_Resort

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe
suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va
informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie