Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sharm Holiday


Descriere



Localizare

Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Parcul Naţional Ras Muhammad este la 24 km. Aeroportul Internațional Sharm el-Sheik se află la 20 de minute cu mașina, iar complexul poate oferi un serviciu de transfer.

Facilitati Hotel

Sharm Holiday Resort, de 4 stele, oferă o plajă privată şi camere elegante, situate în jurul unei piscine în aer liber. Complexul are 2 restaurante, 3 baruri și un centru de fitness. Conexiunea WiFi este gratuită. Hotelul Sharm serveşte preparate à la carte sau sub formă de bufet. Oaspeţii se pot relaxa la barurile din hol, de pe plajă sau de la piscină și în cabana în stil beduin.

Complexul are terenuri de tenis și squash şi un club de sănătate cu saună şi cadă cu hidromasaj. Recepţia deschisă nonstop poate organiza scufundări și snorkelling.

Facilitati Camere

Camerele spațioase, cu aer condiționat, au TV prin satelit, minibar și balcon sau terasă privată. Toate au vedere la piscină și grădini, iar unele au vedere şi la Munții Sinai.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Room Service
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Wi-fi / Wireless Lan