Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Steigenberger Alcazar


Descriere



Localizare

Steigenberger Alcazar este cel mai nou complex din Nabq, situat la aproximativ 15 minute de Aeroportul Internațional Sharm El-Sheikh. Parcul Național Ras Mohammed se află la 55 km de Steigenberger Alcazar, iar centrul zonei Nabq Bay este la 400 de metri de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh, situat la 13 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Acest complex de 5 stele are o zonă privată de 30.000 m2 cu peisaj subacvatic, precum și 3 piscine care sunt încălzite iarna. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în întreaga proprietate și în camere. Alcazar are 2 restaurante principale care servesc micul dejun, prânzul și cina, precum și 5 restaurante à la carte cu specializări diferite. În plus, există 2 baruri în hol, baruri la piscină și un bar pe plajă.

Pentru copii, echipa de animație garantează distracție și activități din momentul sosirii, fie în piscine private, fie la clubul copiilor, unde există supraveghere permanentă. Adulții pot beneficia de tratamente multiple la Mividaspa.

Facilitati Camere

Steigenberger Alcazar oferă 610 de camere. Camerele superioare și camerele de familie Deluxe se află chiar lângă plajă, iar în vile și în suitele Junior pot fi cazate grupuri mai mari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Room Service
Piscina exterioara
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Wi-fi / Wireless Lan
Recepție 24h