Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul este situat la o distanta de 20 kilometri de aeroportul Reina Sofia (Tenerife Sud), la 90 kilometri de aeroportul Los Rodeos (Tenerife Nord), la 500 metri de plaja Fanabe si plaja Del Duque, si la 3 kilometri de Golful Costa Adeje.

În apropierea hotelului, la mai putin de 200 m, se află un restaurant, un supermarket si o cafenea. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: Plaza del Duque Shopping Centre (400 m), Gran Sur Shopping Centre (700 m), La Pinta Beach (1,2 km), Aqualand (1,4 km), Parcul Siam (2,3 km), Golf Las Americas (3,2 km).

Facilitati hotel

Hotelul este adaptat pentru oaspetii cu mobilitate redusa avand multe rampe pentru acces usor la restaurante, piscine si alte facilitati. Acesta dispune de receptie non-stop, 3 piscine (piscină încălzită, piscină cu vedere, piscină pe acoperiș), prosoape de piscină, restaurant, bufet potrivit copiilor, meniuri cu diete speciale (la cerere), 2 baruri, animatie atat pe timpul zilei cat si seara, mini club pentru copii, mini disco, camera de jocuri, sala de conferinte, internet corner, internet Wi-Fi gratuit in lobby, magazin, coafor, sala de fitnes, spa si centru de wellness, baie turcească/baie de aburi, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, teren de tenis, mini golf, parcarea publică gratuit la proprietate (nu este necesară rezervare).

Facilitati camere

Hotelul dispune de 413 camere spațioase și luminoase , decorate în nuante calde, cu mobilier din lemn avand o distributie precisa, proiectate astfel încât oaspeții sa se bucure de confortul dorit. Toate camerele sunt mari, si complet utilate cu televizior prin satelit, linie telefonica directa (cost suplimentar), minibar cu serviciu a la carte (contra cost), seif (contra cost), balcon mobilat ce oferă vederi spectaculoase asupra mării, muntelui sau piscinei. Baia, mare și confortabilă, are un uscător de păr și produse de toaletă de bază.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie