Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Aparthotelul se află la Costa Adeje, cel mai apropiat aeroport este Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS).

Dotări

Aparthotelul iși intampină clienții cu ospitalitate intr-o unitate de 4 nivele cu un lift și 125 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Printre serviciile hotelului se numără o cameră de bagaje. In spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj (contra cost) sau in parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de ingrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.

Locul de cazare

In camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Se găsesc de asemenea și un frigider, un aragaz, un cuptor cu microunde, un aparat pentru cafea/ceai și o mașină de spălat vase. In afară de acestea există o mașină de spălat și un set de călcat. In plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). In cameră se găsesc și papuci de casă. In baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Aparthotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Spațiul cu 2 piscine exterioare și o piscină interioară se potrivește de minune pentru odihnă activă și antrenamente regulate in apă. Cei mici se pot bălăci in zona de scăldat amenajată pentru copii. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Cei ce vor să facă mișcare pot alege intre tenis, volei de plajă și padel. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aqua-fitness. Squash și yoga fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, salon de infrumusețare, terapii prin masaj, terapii anti-imbătranire și terapii ayurvedice. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub (gratuit). Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 4 restaurante, o cafenea și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Aparthotelul oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Pentru masă se poate alege intre mic dejun, pranz și cină. Suplimentar sunt disponibile picnic și gustări. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase in timpul unor reprezentații de gătit.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie