Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Colon Guanahani - Adults Only


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă pentru așteptări ridicate, ideal pentru turiști de la plajă, se află în centrul localității Costa Adeje, la doar 150 de m de o plajă cu nisip. Imediat în fața ușii se află o stație de autobuz. Aeroportul Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) este la aproximativ 18 km.

Dotări

Clienții au la dispoziție 145 de camere de nefumători într-o clădire principală cu 3 etaje și 3 clădiri auxiliare. Recepția este deschisă la orice oră. Servicii ca o cameră de bagaje și un seif contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de închiriat mașini, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Camerele au un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Stau la dispoziție un seif și un birou și, contra cost, un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Camerele dispun de un telefon cu apelare directă, de un radio și de WiFi (gratuit). În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

Clienții au parte de odihnă activă și distracție la scăldat în piscina cu apă sărată de temperatură moderată. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, tenis și partide de golf. Unitatea de cazare oferă prin biliard și prin o sală de fitness cu plată activități sportive în interior. Locul de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună, o baie de aburi și terapii anti-îmbătrânire, și, contra unei taxe suplimentare - un hamam și terapii prin masaj. Pentru timpul liber se propun muzică live și o discotecă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie