Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL TENERIFE HOTEL

   Playa De Las Americas


Descriere

Booking.com - Bine 7.7 Situat super central in zona cea mai animata a insulei, Playa de las Americas, din Tenerife, pe faleza principala, pietonala, inconjurat de magazine, restaurante, terase cu musica live si cluburi! Este langa plaja de nisip, in fata oceanului. Dispune de facilitati pt. copii si animatie. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 18 km.

Localizare:

Sol Tenerife se afla in centrul statiunii Playa de las Americas din Tenerife. Hotelul este situat langa plaja Troya si la 300 m de cea mai buna zona de surf din sudul insulei. Unul dintre cele mai bune parcuri acvatice din lume, Siam Park, se afla la o distanta de doar 1 km. Aeroportul international Reina Sofia se afla la 15 km departare.

Facilitati hotel:

Hotelul de 4 stele pune la dispozitia oaspetilor sai foarte multe facilitate cum ar fi: 552 camere, majoritatea cu o foarte buna vedere spre mare, un restaurant de tip bufet cu preparate atat locale cat si internationale, 3 baruri ( La Palapa Bar, Lounge Bar si bar la piscina ), 3 piscine ( 2 pentru adulti dintre care una incalzita pe timpul iernii si 1 pentru copii ), mini-club pentru copii ( 5-12 ani ), supermarket, 2 scene pentru spectacole ( una afara si una inauntru), programe de divertisment, tenis de masa si alte servicii si facilitate contra-cost: teren de tenis, billiard, internet wi-fi, internet-café, serviciu de spalatorie/curatatorie, salon de infrumusetare, serviciu de schimb valutar, babysitter, serviciu rent-a-car.

Facilitati camere:

Camerele hotelului sunt prevazute cu urmatoarele facilitati: aer conditionat, televiziune prin satelit, minifrigider ( contracost pentru camera standard ), telefon ( contracost), seif, uscator de par, birou ( camera standard cu vedere mare ), frigider ( camera standard vedere mare ). 

Sport si Divertisment:

Pentru petrecerea timpului liber turistii beneficiaza de 3 piscine ( 2 pentru adulti dintre care una este incalzita pe perioada iernii si una pentru copii ), programe de divertisment, aerobic, pilates, darts, tenis de masa, petreceri tematice, show-uri de moda si contracost turistii po avea acces la terenul de tenis.

Drinks & Food:

Turistii pot servi masa in cadrul restaurantului de tip bufet al hotelului cu preparate atat locale cat si internationale ( in restaurant se afla chiar si un colt special unde se gasesc preparate italienesti ), un bar la piscina unde turisti gasesc dintre cele mai diverse gustari si bauturi, un Lounge Bar deschis seara unde se servesc cocktailuri si “La Palapa Bar” care este deschis doar pentru turistii care au All Inclusive.

Facilitati copii:

Copii beneficiaza de o piscina si se pot distra in mini-club-ul destinat lor ( 5-12 ani ) unde au un program special creat pentru ei cu diverse activitati ( cu petreceri, Treasure Hunt, jocuri, lucru manual ). 

Spa & Welness:

Contracost turistii beneficiaza de salon de infrumusetare, masaj, manechiura, pedichiura.

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

CONDITII ASIGURARE!

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/
Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.
Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.