Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ecoresort Zefyros Hotel (Zakynthos CR)


Descriere

Descriere: Hotelul Ecoresort Zefyros este un hotel ecologic, care ofera camere elegante dotate cu Wi-Fi gratuit, aer conditionat, TV LCD prin satelit si mini frigider. Toate camerele au un balcon mobilat cu vedere la piscina sau gradina. In plus, o piscina in aer liber,un bar la piscina, un restaurant si un centru de spa si wellness.

Localizare: Situat intr-un loc linistit, printre podgorii si plantatii de maslini din mediul rural zona Agios Kirikos, la aproximativ 8 km de cea mai apropiata plaja si 9 km de aeroportul international din Zakynthos.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi (gratuit), linie directa de telefon, seif (gratuit), TV prin satelit, mini-frigider, baie privata, uscator de par, articole de toaleta, balcon/terasa, menajera serviciu (zilnic), schimbare prosoape (la fiecare 2 zile), schimbare lenjerie (de 2 ori per saptamana), serviciu de spalatorie (contra cost).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, hol, lounge TV prin satelit, concierge, birou de turism, Wi-Fi in toate zonele (gratuit), butic, camera de bagaje, magazin de suveniruri, lift, 2 piscine (08:00-20:00), terasa, prosoape de piscina/plaja (contra cost), sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina), gradina, parcare (privata), amfiteatru, inchiriere masini si biciclete, zona de gratar (cu cuptor pe lemne), doctor de garda (contra cost), primul ajutor.

Web site: https://ecoresortzefyros.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.