Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

METROPOL GRIFID HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul Grifid Metropol este localizat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, chiar in prima linie de hoteluri si la 500 m de centru.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati: receptie 24/7, serviciu concierge, restaurant principal, 2 restaurante a la carte, program dine around ce include restaurante din cadrul celorlalte hoteluri din lantul Grifid (valabil pentru sejur de minim 6 nopti), lobby/piano bar, bar la piscina, sky bar, lounge bar pe plaja, parcare (contra cost, disponibilitate limitata), magazin de suveniruri, Wi-Fi gratuit in lobby si in camere, servicii taxi/rent a car, spalatorie/calcatorie (contra cost), birou schimb valutar, asistenta medicala, sala de fitness, centru Wellness & Relax (contra cost - masaj, sauna, salon de infrumusetare, zona de relaxare), petreceri tematice (seri barbeque, petreceri pe plaja), acces gratuit la Fitness Studio din cadrul Encanto Beach Medi SPA (06:00-21:00), piscina exterioara infinity, piscina exterioara bio, sezlonguri si umbrele la piscina, sezlonguri si umbrele la plaja (in limita disponibilitatii), yoga, inchiriere biciclete (contra cost), gimnastica in apa, teren multifunctional (in incinta hotelului Grifid Bolero). Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilitati camere

Toate camerele au vedere laterala sau directa la mare si dispun de baie cu dus sau cada, uscator de par, oglinda cosmetica, articole de toaleta marca RITUALS, telefon, aer conditionat, TV cu programe prin satelit, Wi-Fi gratuit, seif, mini bar (gratuit, in fiecare zi - apa, bauturi racoritoare, bere), espressor cu capsule, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Bar
Spalatorie - Curatatorie
Parcare
Fitness
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Schimb valutar
Asistenta medicala
Rent-a-car