Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA PRESIDENT


Descriere

AQUA PRESIDENT este deschis tot timpul anului funcţionând cu binecunoscuta apă termala din renumita staţiune balneară Băile Felix

Cel mai avantajos mod de a te bucura non stop de facilitatile locatiei la un pret redus, il reprezinta cazarea in incinta Aqua Park-ului. Camerele spatioase, dotate cu aer conditionat si TV LCD, pot gazdui pana la 4 persoane, in functie de necesitati.
Dupa gradul de confort, camerele se impart in: camera standard, camera superior si apartamente.

Descriere camere:
Camere standard:
In suprafata de circa 25 mp, dispun de loc de cazare pentru 2 persoane, aer conditionat, minibar, TV LCD, baie cu dus. Se poate introduce maxim un pat suplimentar rabatabil (recomandabil pentru copii de pana in 12 ani).
Camere superioare:
Camere spatioase, cu suprafete de circa 41 mp, dotate cu un pat matrimonial si o canapea extensibila, pot acomoda in conditii de confort intre 2 si 4 persoane. Se poate introduce maxim un pat suplimentar rabatabil (recomandabil pentru copii de pana in 12 ani). Dispun de cada / dus, TV LCD, aer conditionat, minibar.

Apartamente
Apartamentele in cadrul Aqua Park-ului sunt de 3 tipuri:
Modern, caracterizate printr-un aranjament inedit, pe nivel, cu living-ul la parter si patul matrimonial la etaj, cu scara interioara, ideale pentru cei ce iubesc nonconformismul Studio, un spatiu generos, de 75 mp, luminos, dispunand de cada cu jacuzzi Clasic, cu 2 camere, despartite de o usa, ideale pentru familiile cu copii. Apartamentele contin un pat matrimonial, o canapea extensibila, baie cu cada / dus, TV LCD, aer conditionat, minibar, birou. Oricare varianta de cazare in incinta Aqua Park-ului va asigura accesul non stop si gratuit pe perioada programului la bazine si saune.

Facilitati copii:
AQUA PARK

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Aer conditionat/ventiloconvector
Baie proprie
Piscina in aer liber
Piscina pentru copii
Sauna
Piscina acoperita
Frigider in camera
Aqua park