Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Albir Garden Resort (Albir)


Descriere

Localizare: acest resort nou renovat , decorat modern, cu o vegetatie luxurianta interioara se afla la 10 minute de mers pe jos de Playa Albir si 10 minute cu masina la Plaja Levante din Benidorm. Aeroportul Alicante este la 58 km de statiunea Benidorm, iar cel din Valencia la 148 km.
Dotari camere: apartamentele se afla in 12 vile a cate 2 etaje, camera dubla standard e compusa dintr un dormitor cu 2 paturi, o sufragerie cu chicineta dotata completa si o canapea extensibila, baie utilata cu uscator de par si prosoape, telefon, televizor, aer conditionat, balcon.
Facilitati hotel: resortul dispune de 2 piscine pentru adulti, o piscina pentru copii, sala de fitness dotata cu aparate noi,restaurant de tip buffet,
terase, lounge bar, tv lounge, cafenea, animatie pe timpul serii, beauty salon, centru spa, tenis de masa, volleyball, darts, sala de jocuri, teren de
fotbal, pista de alergare, sala de conferinta, magazine cu suveniruri, Wi-Fi (gratui in zonele publice, contra cost in apartamente).
Facilitati pentru copii: animatie, loc de joaca , piscina, aquaparc cu 16 tobogane
Plaja: Playa de Albir se afla la 10 minute de resort
Pagina web: www.albirgardenresort.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie