Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Avenida Apartamentos 2 keys (Benidorm)


Descriere

Descriere AVENIDA APARTAMENTOS:
Aceste apartamente de vacanta sunt locul ideal pentru o vacanta confortabila si linistita petrecuta in familie pentru ca sunt foarte spatioase si localizate excelent aproape de punctele de distractie, magazine, restaurante si de plaje.

Localizare AVENIDA APARTAMENTOS:
Apartamentele sunt localizate in inima statiunii Benidorm, pe o alee pietonala de langa Plaja Levante, la 60 de km de Aeroportul Alicante si 150 km de Aeroportul Valencia.

Dotari apartamente:
Avenida are apartamentele compuse din 1 sau 2 dormitoare, living cu canapea, baie cu dus, terasa, bucatarie deschisa complet utilata. Apartamentele sunt dotate cu: TV, telefon, aer conditionat/incalzire, seif (contra cost), Wi-Fi gratuit.

Facilitati AVENIDA APARTAMENTOS:
Apartamentele pun la dispozitia oaspetilor: receptie 24h, camera de bagaje, servicii de curatenie saptamanale, seif (contra cost). Turistii cazati la Apartamentele Avenida beneficiaza de acces complet la serviciile Hotelului Avenida 4* aflat chiar in fata: piscina exterioara pe acoperis, sala de sport, sauna, jacuzzi, restaurant, bar, programe de divertisment.

Web: www.marenysol.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie