Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VOX MARIS GRAND RESORT & CLUB

   Calea Victoriei, Nr 155, Bloc D1, Tronson 5, Et 12, Bucuresti, Sector 1, Costinesti


Descriere

Complexul Vox Maris Grand Resort 4* este situat in centrul statiunii Costinesti la aproximativ 50 m distanta de plaja.

Complexul Vox Maris Grand Resort 4* aduce pe litoralul romanesc cele mai inalte standarde de turism: servicii de cazare de 4**** in ansamblul de vile cu o capacitate de peste 350 camere duble sau twin, junior suite si apartamente cu 2 si 3 camere.

Descriere camere:
Complexul pune la dispozitia turistilor un total de 19 vile alcatuite din 350 camere duble, twin, junior suite si apartamente cu 2 si 3 camere, toate fiind confortabile dotate cu mobilier modern.
Vilele recent modernizate si imbunatatite in privinta serviciilor oferite sunt dispune pe 3 nivele (parter + 2 etaje).
Camerele duble standard au suprafata 30 mp si capacitatea maxima de 2 adulti.
Camerele duble deluxe poate dispune de un pat matrimonial king size sau 2 paturi twin separate. Capacitatea maxima de cazare a camerei este de 2 adulti.
Camerele junior suite sunt decorate modern, zugravite in culori calde si dispun de 2 incaperi, respectiv un dormotor dotat cu un pat matrimonial si un living unde se regasete o canapea si fotolii. Capacitatea maxima de cazare a camerei este de 3 adulti.
Camerele deluxe suite dispun de 2 incaperi, respectiv un dormotor dotat cu un pat matrimonial si un living unde se regasete o canapea si fotolii. Capacitatea maxima de cazare a camerei este de 3 adulti.
Apartamentele cu 2 camere sunt alcatuite dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living decorat modern ce permite relaxarea pe timpul zilei. Capacitatea maxima de cazare a camerei este de 3 adulti.
Apartamentele sunt exclusiviste, spatioase, luminoase si moderniste beneficiind de amplasarea acestora in apropierea gradinilor din cadrul complexului de vile.
Apartamentele cu 3 camere pun la dispozitia turistilor 2 dormitoare cu pat matrimonial si un living cu o canapea extensibila realizate intr-un stil contemporan si confortabil. Capacitatea maxima de cazare a camerei este de adulti.

Atractii turistice:
Epava Evangelia Costinesti
Obeliscul din Costinesti
Costineşti Amusement Park

Servicii masa:
Masa se acorda in restaurantul Vox Maris astfel: micul dejun sub forma de bufet suedez, iar pranzul si cina si sistem fisa cont.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie non-stop
Bar
Cafenea
Ziare
Aer conditionat/ventiloconvector
TV in camera
Minibar
Baie proprie
Sala de conferinte
Piscina in aer liber
Piscina pentru copii
Internet wireless gratuit
Gradina
Terasa
Telefon
Parcare gratuita
Zona receptie
Sauna
Sala fitness
Masaj
Uscator de par in camera
Jacuzzi
Baie in camera
Seif la receptie
Televiziune prin cablu/satelit
Balcon
Salon pentru mic dejun
Frigider in camera
Dus in camera
Plata prin card
Teren de tenis