Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Delta Nature Resort


Descriere

Delta Nature Resort *****

Localizare: Complexul de 5 stele Delta Nature este situat in Tulcea, in Rezervatia Naturala Delta Dunarii, si ofera 30 de vile private pe malul lacului Somova, precum si excursii organizate cu barci de viteza, catamarane, elicoptere si ATV-uri.

Cazare: Fiecare dintre cele 30 de vile spatioase include o camera de zi separata cu lounge, o baie spatioasa si o veranda mare cu vedere impresionanta la lac si campiile maiestuoase, pana la orizont. Facilitatile includ pilote cu puf, lenjerie de pat din bumbac, articole de toaleta luxoase, un cos cu fructe proaspete, un dulap pentru vinuri, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, telefon cu linie internationala directa, un birou, canapele confortabile si un semineu.

Complexul mare Delta Nature include si o piscina, o sauna, o cada cu hidromasaj si o sala de masaj.

Restaurant: Diversele restaurante si baruri ale proprietatii ofera o gama larga de preparate cu ingrediente locale proaspete, printre care icre de morun.

Beneficiati de acces direct la caile navigabile ale rezervatiei Delta Dunarii. Prin intermediul flotei de barci pilotate de ghizi locali profesionitti, oaspetii pot descoperi fauna bogata si vegetatia Deltei, cu peste 300 de specii de pasari, 60 de specii de pesti, 1.200 de specii de plante si arbori si cea mai mare colonie de pelicani din Europa.

Tarifele includ: cazare si acces gratuit la piscina, sauna, jacuzzi, teren de tennis si sala de fitness.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie