Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Pensiunea Oprisan este situata in localitatea Crisan, pe maulul bratului Sulina, intr-un cadru natural extraordinar oferit de Delta Dunarii. Pensiunea se afla la mila 12 pe canalul Sulina la o distanta de 25 de mile de Tulcea la confluenta canalului cu Dunarea Veache.
Pentru a ajunge in acest loc deosebit, plin de salbaticie si inedit, modalitatile de acces sunt cele navale.


In mijlocul magiei naturii, aproape de salbaticia Deltei Dunarii, pensiunea Oprisan incearca sa va ofere un sejur deosebit patrand farmecul creat de natura si totusi avand conditiile unei pensiuni de 3 margarete.


Pensiunea Oprisan va ofera 6 camerea cate 2 locuri si baie individuala si 1 apartament. Pentru savurarea specialitatilor pescaresti aveti la dispozitie terasa in aer liber si un salon spatios si racoros.
Printre specialitatile preparate din cel mai proaspat peste si produsele ecologice din ograda familiei va mentionam: ciorba de peste, salau proaspat cu maioneza, plachie de peste, saramura lipoveneasca, oua, branza, sala de icre.


Pentru un sejur complet pensiunea Oprisan va recomanda plimbarile cu barca pe minunatele si salbaticele canale si lacuri ale Deltei. Aici pot fi surprinse in splendoarea lor grupuri de pelicani, lebede, cormorani, egrete si poate chiar vulturii codalbi care sunt recunoscuti ca o raritate in fauna Europei. Totodata veti fi impresionati si de frumusetea florei: nuferi albi si galbeni, jungla de stuf si papura.
De asemenea se pot organiza plimbari cu salupa pe canalul Dunarea Veche, la Caraorman si Letea unde se pot vizita padurile de stejari si a dunelor de nisip(padurile Caraorman si Letea sunt monumente ale naturii) sau la Sulina pentru a vedea locul unde se intalneste Dunarea cu Marea Neagra.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie