Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Royal Castle este situat într-un complex închis, liniștit, în stațiunea Elenite. Sunny Beach este la numai 9 km distanță, Nessebar la 15 km, iar Burgas la 45 km.

Facilitati Hotel

Ca și facilități, hotelul pune la dispoziția oaspeților: umbrele, șezlonguri și prosoape gratuite pe plajă și la piscină, acces gratuit la Aqua Park, internet gratuit în întreg complexul, parcare gratuită (locuri limitate), room service, spălătorie și curățătorie (contra cost), schimb valutar, cameră pentru bagaje, patru săli de conferință, salon de înfrumusețare, sauna (gratuit), baie de aburi (gratuit), baie turcească (contra cost), solar (contra cost), masaj (contra cost), jacuzzi (contra cost), fitness (gratuit), 3 restaurante, lobby bar (contra cost), bar pe plajă (contra cost), bar la piscină (contra cost), scaune pentru copii în restaurant (gratuit), meniu pentru copii (contra cost), loc de joacă pentru copii, club pentru copii Aladin și club Anabel pentru copii de la 4 până la 12 ani.

Facilitati camere

Hotelul oferă cazare în camere duble, studiouri, apartamente, apartamente luxury și suite VIP. Toate tipurile de cameră dispun de telefon, aer condiționat, mochetă, zonă de relaxare, acces la internet Wi-Fi (gratuit), minibar (contra cost), TV, birou, balcon, baie cu duș sau cadă, bideu, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, halat de baie, papuci de casă, seif (gratuit), aparat de cafea. Apartamentele Safari, Hollywood, Country, Zodiac dispun de jacuzzi, baie de aburi și saună. La cerere, se oferă fier și masă de călcat. Se oferă pătuț pentru copii, la cerere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie