Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cometa

   Str Gala Galaction 26, Jupiter 905502, Jupiter Vezi locatia pe harta


Descriere

Este situat chiar pe malul marii, la 20m de plaja, in centrul statiunii si la 250m de statiunile Neptun-Olimp.

Descriere camere:
Camerele sunt impartite astfel: camere duble 2*, camere duble 3*standard, camere duble 3* superioare, camere triple 3*standard, camere triple 3*superioare si camere de familie.

Camerele duble 2* au in dotare baie proprie, televizor, frigobar, aer conditionat . Acestea sunt camere duble matrimoniale si sunt amplasate la parter.

Camerele duble 3* standard au in dotare aer conditionat, baie proprie, televizor, balcon, frigobar; sunt orientate spre sud-est (Cap Aurora).

Camerele duble 3* superioare sunt identice ca si dotari cu camerele duble 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).

Camerele triple 3* standard au in dotare un pat dublu matrimonial si un pat de o persoana (fix), baie proprie, televizor, balcon, frigobar, aer conditionat ; sunt orientate spre Sud-Est (Cap Aurora si Hotel Meteor), iar suprafata acestora este de 17 mp.

Camerele triple 3* superioare sunt identice ca si dotari cu camerele triple 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).

Camerele de familie sunt gen garsoniera si au in dotare un pat matrimonial si un pat de o persoana, cabina-dus, balcon, televizor, frigider, aer conditionat si o suprafata de ” 22 mp. Vederea acestora este spre Padurea Comorova.

Descriere facilitati:
Dispune de 200 camere (parter+8 etaje), 3 lifturi, retea wireless in toate zonele hotelului,loc de joaca pentru copii, parcare cu plata.

Locatie:
Situat pe malul Marii Negre, Hotelul Cometa se afla la caţiva paşi de plaja din Neptun. Acesta ofera camere cu balcoane frumoase, cu vedere la mare şi TV prin cablu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Minibar
Private bathroom
Free wireless internet
Balcony
Elevator
Children playground
TV in room
Bar
Air conditioning
Paid parking

Locatie