Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HSM Atlantic Park


Descriere

HSM Atlantic Park 4*, deschis in anul 2007, dupa o renovare completa, este situat in Magalluf, la 400 m de plaja, intr-o zona linistita, foarte aproape de zona parcurilor tematice Aquapark si Western.

Descriere camere:
Hotelul dispune de camere duble spatioase si single, elegant si modern decorate.Toate camerele au baie proprie, uscator de par, aer conditionat, mini-frigider, seif (contra-cost), telefon, parchet, TV LCD prin satelit si balcon. Hotelul ofera, de asemenea, apartamente junior, cu spatiu suplimentar cu o canapea extensibila si un jacuzzi in baie.

Descriere facilitati:
HSM Atlantic Park 4* ofera oaspetilor sai restaurant, snack bar, piscina pentru adulti/ copii, solarium, program de animatie pentru adulti/copii, miniclub, servicu de bar la piscina, sala de jocuri, sala de conerinte complet echipata, biliard (contra-cost), tenis de masa. Hotelul dispune de o frumoasa terasa cu piscina pentru adulti inconjurata de sezlonguri si umbrele de soare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie non-stop
Bar
Cafenea
Lift
Seif in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
TV in camera
Minibar
Baie proprie
Piscina in aer liber
Piscina pentru copii
Terasa
Telefon
Internet prin cablu contra cost
Televiziune prin cablu/satelit

Locatie