Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL KATMANDU PARK RESORT


Descriere

Descriere HOTEL SOL KATMANDU RESORT:
Hotel Sol Katmandu Resort este aproape de magazine, restaurante si facilitati de divertisment. In apropiere se pot practica mai multe activitati sportive, la cativa km distanta se afla 5 terenuri de golf, de asemenea se pot practica si sporturi nautice. A fost renovat in anul 2015.

Tip masa:
All Inclusive.
Conform legislatiei locale in vigoare in insula Mallorca, in statiunile Playa de Palma, Arenal si Magalluf hotelurile cu regim All Inclusive vor servi un numar maxim de 3 bauturi alcoolice de persoana in timpul pranzului si al cinei. Intre pranz si cina si dupa cina barurile din hoteluri vor servi doar bauturi nealcoolice in cadrul programului All Inclusive.

Localizare HOTEL SOL KATMANDU RESORT:
Hotelul se afla la 28 km de Aeroportul din Palma de Mallorca.
Plaja:
Hotelul se afla la 200 de metri de plaja cu nisip fin din Magaluff, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Sol Katmandu Resort dispune de 404 camere, dotate cu: terasa, telefon, TV satelit, aer conditionat, seif (contra cost), mini-frigider, baie cu uscator de par.

Facilitati HOTEL SOL KATMANDU RESORT:
Hotelul dispune de: restaurant, bar, bar la piscina, salon TV, piscina exterioara (300 mp), piscina interioara incalzita (iarna), piscina pentru copii (10 mp), miniclub, disco, animatie, internet wi-fi in spatiile publice (contra cost), spalatorie (contra cost), parcare cu locuri limitate (contra cost), terene de tenis (contra cost), tenis de masa. Activitati sportive: polo de apa, tenis de masa, darts. Alte activitati ce se pot practica in apropierea hotelului sunt: scufundari, calarie, ciclism, tenis de camp, fotbal pe gazon artificial, teren de atletism, Parc de distractii Katmandu.

Web: www.solmelia.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie