Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Facilitati masa: restaurantul Casa FLORA este aflat in imediata vecinatate a culoarului de acces la receptie cu terasa spre piscina si are capacitatea de a servi simultan 100 de persoane. Piscina este aflata in deschiderea restaurantului Casa Flora. Restaurantul FLORA, situat in continuarea axului hotel- restaurant Casa FLORA- piscina, beneficiaza de terasa spre mare si are capacitatea de a servi simultan 300 de persoane.
Micul dejun se poate servi optional la ambele restaurante, Casa Flora si Flora, in regim de bufet suedez. Turistii vor opta la check-in pentru unul dintre cele doua restaurante, iar receptia va confirma disponibilitatea numarului de locuri.
Pretul pentru Micul Dejun in restaurantele din complexul Flora este in valoare de 36 lei/ persoana/ zi.

Hotelul dispune de: 150 camere de 14.3 mp camere Standard( sunt clasificate la 2* din considerente de suprafata), 159 camere de 17.8 mp camere Standard Plus, 30 apartamente de minim 23.58 mp.
Suprafetele includ si baile. Toate camerele au vedere laterala spre mare si lac. Hotelul este dotat cu rampe pentru mobilitate redusa, alarma de incendiu, detectoare de fum in camere.
Este admis accesul cu animale de companie de talie mica/mijlocie. Se percepe taxa de 50 lei/zi, cu conditia prezentarii carnetului de sanatate.
Acces gratuit la piscina hotelului in limita locurilor disponibile.
Accesul si facilitatile de plaja cu reducere de 20% pentru sezlong, salteluta si umbrela, in limita disponibilitatii.
Parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile, fara obligativitate de rezervare.
Seif si camera de bagaje la receptie.
Ziua hoteliera incepe la ora 18:00 (check-in) si se sfarseste la ora 11:00 (check-out).

Camerele sunt dotate cu acces pe baza de cartela magnetica, mobilier nou, TV, AC, minibar (fara produse), wi-fi, telefon, baie cu dus, geamuri termopan si mocheta noua, articole de toaleta (sampon/ gel de dus, sapun, casca de baie, kit de cusut), umerase.
Camerele si apartamentele nu au balcon.

Tarife copii (in camera cu 2 adulti):
Cazare:
- 0 - 6.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar;
- primul copil 7- 12.99 ani beneficiaza de cazare gratuita;
- al doilea copil 0- 12.99 ani, achita obligatoriu pat suplimentar 69 lei/ zi;
- copiii peste 13 anipatul suplimentar 69 lei/ zi.
Capacitatea admisa este de 1 pat suplimentar si este admis numai in camerele Standard Plus.
Mic dejun:
- Copiii (0 - 6.99 ani) beneficiaza de gratuitate la micul dejun, cu conditia sa fie insotiti de parinti (sau alti insotitori) care au optat la randul lor pentru serviciile de mic dejun.
- Copiii (7 - 12.99 ani) achita pretul de 24 lei/ persoana/ zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie