Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cheia


Descriere

Cheia ***
Capacitate: 61 locuri de cazare
Motelul Cheia din cadrul complexului Cheile Gradistei va pune la dispozitie 61 de locuri de cazare in cele 27 de camere, dispuse pe 4 etaje. Localizare: Motelul se afla in zona centrala a complexului, in apropiere de restaurant.
Minihotelul are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere:-8 camere duble, cu pat matrimonial-7 camere triple, cu un pat matrimonial si un pat de o persoana-12 camere duble twin, cu paturi separate
Alte facilitati:-living la fiecare etaj pentru reuniuni conviviale;-1 sala de conferinte pentru aproximativ 200 de persoane (capacitate
Masa se poate servi la restaurantul complexului Cheile Gradistei Moeciu.
Pentru masa preturile aproximative sunt:
-Dejun -60 ~ 80 lei /pers-Cina - 60 ~ 85 lei /pers-Cina festiva - 85 ~ 125 lei /pers
In tariful de cazare este inclus micul dejun.Tariful camerei triple, garsonierei sau apartamentului include micul dejun pentru 2 persoane. In cazul in care se cazeaza 3 sau 4 persoane se achita supliment de mic dejun 25 lei/persoana/zi.

PACHET CRACIUN 2016 INCLUDE:-cazare 3 nopti;-mic dejun;-masa festiva de Craciun.

PACHET REVELION 2017 INCLUDE:-cazare 3,4 sau 5 nopti;-mic dejun pentru 2 persoane(3 persoane in camera tripla);-masa festiva de Revelion pentru 2 persoane (3persoane in camera tripla);-gratuit cazare si masa pentru copii cu varsta 0-4 ani (exceptie masa festiva de Revelion).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.