Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Kini Park ***

Hotelul Kini Park este situat intr-o padure frumoasa de stejari aflata la intrarea in Nisipurile de Aur, la numai 250 de metri de plaja si la 1 km de centrul statiunii.

Proprietatea este ideala pentru vacante de familie si pentru amatorii de liniste si pace. Plonjati in apa racoroasa a piscinei, in timp ce copiii se distreaza in coleeul special amenajat.

Savurati preparate culinare delicioase in restaurantul a la carte si pe terasa mare, acompaniati de muzica live placuta seara.

Cladirea de 4 etaje ofera camere duble spatioase si confortabile, un bars i un restaurant rafinat cu o sala de nefumatori, servicii de schimb valutar, un magazin de suveniruri, biliard, asistenta medicala si multe altele.

Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 300 de metri de Kini. Dupa o placuta plimbare de 15 minute de mers pe jos, puteti ajunge la promenada statiunii Nisipurile de Aur si la restaurante, baruri si magazine. Atractiile de pe plaja Riviera sunt la 250 de metri.

Parcare Hotel Kini Park: Parcare gratuita in limita locurilor disponibile.

Sezlonguri Hotel Kini Park: Sezlonguri si umbrele sunt gratuite la piscina exterioara in limita locurilor disponibile.

Politica privind animalele de companie Hotel Kini Park: Hotelul nu accepta animale de companie.

Servici contra cost Hotel Kini Park: Servicii seif la receptie,acces la internet wi-fi,carucior de inchiriat,

Servicii de masa: All inclusive

Pentru mai multe detalii referitoare la facilitatile copiilor va rugam contactati agentia de turism.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie