Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Luna****

Localizarea unitatii de cazare Hotelul Luna**** este situat la 50 m de plaja si la 500 m de centrul statiunii Nisipurile de Aur.

Descrierea unitatii de cazare Renovat in anul 2011, Hotelul Luna**** din Nisipurile de Aur este un hotel atractiv nu numai prin dotarile moderne si pozitia excelenta, dar si prin serviciile de calitate.

Conditii de cazare Hotel Luna**** din Nisipurile de Aur are 4 lifturi si 7 etaje pe care sunt dispuse 243 camere duble, 22 family rooms si 6 apartamente cu 1 dormitor, toate fiind dotate cu grup sanitar propriu, telefon, TV-satelit, mini bar, aer conditionat si balcon.
In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti.
In family room se pot caza maxim 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti.
In apartament se pot caza maxim 2 adulti + 3 copii sau 3 adulti.

Servicii si Facilitati

Hotel Hotelul Luna**** din Nisipurile de Aur pune la dispozitia turistilor restaurant, bar, piscina interioara, piscina exterioara, bar la piscina, barbeque si taverna, casa de schimb valutar, centrul de sanatate cu facilitati pentru tratament, sauna, diferite tipuri de hydro - terapie, magazin, biliard, terenuri de tenis, vestiar, seif la receptie, discoteca, Night Club si parcare pazita contra cost. Rezervarea locurilor de parcare se face numai la receptie in ziua cazarii.

Facilitati copii:
-Infants 0-1,99 beneficiaza de gratuitate. 1 adult cu 1 infant: adltul achita pretul unei SGL room; Patut - taxa suplimentara la fata locului;
-1 copil 2-11,99 ani cu 1 adult in DBL - plateste 50% din pretul unui adult si inainte de 14.06. si dupa 09.09.; 70% din pretul unui adult in perioda 15.06.-08.09.
-2 copii 2-11,99 ani cu 1 adult in DBL - ambii copii platesc 50% din pretul unui adult;
-1 copil 2-11,99 ani cut 2 adulti in DBL, FAM, JS - EUR 2.5 pe persoana pe zi supliment;
-2 copii 2-12,99 ani cu 2 adulti in FAM, JS - fiecare plateste 25% din tariful unui adult.
-Adult in extra bed in DBL, FAM, JS - achita 80% din tariful unui adult.

Servicii de masa: Demipensiune/Full board/All inclusive

Se accepta animale de companie cu greutate de maxim 3 kg contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie